Водещата на Здравей, България“ Аделина Радева се раздели с NOVA. Чаровната журналистка,

...
Водещата на Здравей, България“ Аделина Радева се раздели с NOVA. Чаровната журналистка,
Коментари Харесай

Ето кой ще седне на мястото на Аделина Радева

 Водещата на " Здравей, България “ Аделина Радева се раздели с NOVA. Чаровната журналистка, с която феновете се събуждаха през последните две години и половина, одобри покана да се завърне в екипа на Българската национална телевизия. За раздялата си с NOVA прочувствено показа самата Аделина тази заран в последния си ефир като водеща на утринния блок  " Здравей, България “.

" Желая ѝ триумф от сърце, в който въобще не се колебая. Българска национална телевизия прави същински трансферен удар с връщането на Аделина в праймтайм ефира си. Вярвам, че Лора Инджова, която ще поеме утринната щафета като ефирен сътрудник на Виктор ще оправдае доверието ни и ще бъде заслужен заместител на Ади “ - съобщи Ива Стоянова, изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Лора Инджова, която от понеделник ще се причисли към Виктор Николаев, е с потвърден опит във воденето на утринен блок и към този момент е позната на феновете на " Здравей, България “. Лора е магистър по " Право “, а журналистическата ѝ кариера започва преди близо 10 години. Професионалният ѝ път минава като водещ на утринните осведомителни блокове на малките екрани Европа и Bulgaria ON AIR, както и като кореспондент, отразяващ политически и обществени тематики.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР